Projecten

PROJECTEN

VASTGOED en

INTERIEUR

Overweegt u uw woning te verkopen of bent u als makelaar dagelijks bezig met de verkoop van woningen of bedrijfspanden? Fotografen van vastgoed is een specialisme. Met de uitgebreide mogelijkheden van vastgoedpresentatie, bent u aan het juiste adres om uw woning zo goed mogelijk voor te stellen aan belangstellenden

BEDRIJFS reportage

TEAMFOTO'S EN PORTRETTEN


Bent u zoek naar een fotoreportage waarmee uw bedrijf optimaal wordt gepresenteerd? Die een goed beeld geeft van het bedrijf, het team, de producten of visie?
Ik ben u graag van dienst met een creatieve en professionele reportage die uw bedrijfscommunicatie of -presentatie versterkt.

TROUWEN en

BRUIDSFOTOGRAFIE


Op zoek naar een fotograaf voor jullie trouwdag? Sfeervolle en spontane foto's waar jullie met een fijn gevoel naar zullen kijken. Van de kleinste momenten tot ceremonie en de hele feestelijke dag. Compleet en zorgvuldig vastgelegd. Een moment om te koesteren

REIZEN landschap

EN STEDEN


Bijzondere locaties, mooie momenten vastgelegd waarbij de variatie centraal staat.
Wilt u de foto's in hoge resolutie voor drukwerk, print of commercieel gebruik, neem gerust contact op. Bent u op zoek naar een speciefieke foto of heeft u advies nodig voor een project? Dan ben ik u graag van dienst.


NEDERLAND en 

ZEELAND

Beelden van het typisch Nederlandse landschap. Vlakland, weidse verzichten, Hollandse luchten en Zee. Wilt u de foto's in hoge resolutie voor drukwerk, print of commercieel gebruik, neem gerust contact op. Bent u op zoek naar een speciefieke foto of heeft u advies nodig voor een project? Dan ben ik u graag van dienst.

RUN BIKE, SWIM

SPORT EN EVENEMENTEN


Elke locatie, elk evenement is uniek. Heeft u een sportactiviteit, receptie, seminar of ander business event gepland en wilt u dit goed vastleggen zodat het evenement nog lang wordt herinnerd? Dan zorg ik voor de foto's die u aan kunt laten zien! Perfect om te delen via social media en andere marketing kanalen.