vastgoed

COMPLETE VASTGOED PRESENTATIE:

Hoogte en luchtfoto's
Woningfoto
Woonkamer
Badkamer
Zolder
Avondfotografie

VASTGOED FOTOGRAFIE EN VIDEO

HAARSCHERP, SFEERVOL EN VERHELDEREND

Een eerste indruk krijg je maar één keer en daarom is het belangrijk om de woningpresentatie serieus aan te pakken. Een goede vastgoedpresentatie zorgt voor een snellere verkoop van uw vastgoed, dit is uit onderzoek gebleken. Fotografie van het interieur, het exterieur, bedrijfspanden en woningen is een specialiteit. Hierbij ligt de kracht in het optimaal weergeven van het gebouw, het interieur en de omgeving.

Het doel: verkoop stimuleren door uw presentaties naar een hoger peil tillen door de meest optimale presentatie afgestemd op uw wensen en budget. Van haarscherpe fotoreportages tot aansprekende visualisaties van interieur en exterieur.

Sinds 2006 ben ik actief op het gebied van vastgoedmarketing, artist impressions en als fotograaf voor uiteenlopende projecten.


Door ruimte ervaring in de vastgoedsector en vaardigheden op het gebied van fotografie en visuele vormgeving, bieden wij u een uitgebreid pakket aan producten en mogelijkheden om uw project zo goed mogelijk weer te geven.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op

FOTOGRAFIE

VIDEO EN VISUALS

WONING video

DE KRACHT VAN VIDEO

Ervaar de voordelen op Funda en social media

met deze woningvideo's.

Op woningwebsite Funda maakt de woningvideo onderdeel uit van het Funda Compleet pakket met een hogere ranking als resultaat. 

Op social media heb je met de video een krachtige tool in handen om een woning op een dynamische manier compleet te tonen. Immers een afbeelding zegt meer dan duizend woorden. Bedenk eens wat twee minuten aan bewegende beelden kunnen doen.


3D artist impressions

INTERIEUR EN EXTERIEUR

Van schetsmatige uitwerking ter verduidelijking van uw bouwplannen tot fotorealistische weergave voor gedrukte en online verkooppresentatie.

Breng uw project tot leven met sfeervolle impressiesen geef uw project de beste start.

Marcel Vervuurt Photography & Visuals levert impressies van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven zodat uw project zo goed mogelijk in beeld worden gebracht

VIRTUELE tour

360 GRADEN FOTO'S 

Woningpresentatie van de van de toekomst


De wereld digitaliseert in rap tempo. Steeds meer mensen denken in levende beelden en willen iets zien alvorens ze tot actie overgaan. De nieuwste manier van presenteren is de 3D-TOUR. Een compleet pakket in één spectaculaire presentatie vormgegeven.