Prijslijst

PRIJSLIJST TROUWREPORTAGES


Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd met het voornemen. Graag ben ik jullie van dienst als trouwfotgraaf voor het vastleggen van één de belangrijkste dagen uit jullie leven. Zijn jullie op zoek naar een trouwreportage die spontaan, ongedwongen en stijlvol is? Dan kun je kiezen uit één van de onderstaande mogelijkheden.

Zoeken jullie liever iets dat geheel op jullie wensen is samengesteld dan is er altijd ruimte voor een voorstel op maat. Graag bespreek ik jullie wensen in een vrijblijvend kennsimakingsgesprek.

TROUWREPORTAGE PAKKETTEN

TROUWREPORTAGE MET TROUWALBUM


Kiezen jullie ervoor dat ik het album samenstel, dat krijgen jullie naast een luxe trouwalbum natuurlijk alle bewerkte en geoptimaliseerrde foto's digitaal geleverd. Vandeze fotobestanden kunnen jullie probleemloos zelf een prints maken, een canvasdoek voor aan de muur of andere leuke fotoproducten maken.

Ieder kostbaar moment perfect vastgelegd om voor altijd op terug te kijken.

Mogelijkheden bij het trouwalbum:

  • Formaat 21 x 21 cm of groter
  • Linnen of lederen cover
  • 26 of meer prachtig ontworpen pagina's
  • Namen en trouwdatum op de cover
  • Keuze uit 14 verschillende covers
  • Keuze uit diverse linnen en leren albumdozen


EXTRA'S

TROUWREPORTAGE 4 UUR VOOR € 450,00

Maandag t/m donderdag: trouwreportage van 4 uur voor € 450,00 . Dit pakket kan alleen gebruikt worden voor trouwerijen van maandag t/m donderdag. Jullie kunnen hiermee bijvoorbeeld de ontmoeting, ceremonie en een fotoshoot mooi vastleggen. Jullie ontvangen ongeveer 100-150 foto’s mooi bewerkt, digitaal en een fotoboekje 15x 20 cm met een selectie van foto’s.


LOVESHOOT
Een loveshoot is erg populair en helemaal hot in de trouwwereld. Het is een fotosessie voorafgaand aan de trouwdag bedoeld ter voorbereiding op de echte trouwreportage met een aantal foto's die jullie uitstekend kunnen gebruiken om jullie verloving bekend te maken, jullie uitnodiging, trouwblog, Facebook, trouwdagboek of bedankkaartjes. Tijdens de reportage van circa twee uur op locatie maken we een serie foto's waarbij jullie de leukste foto's uitkiezen. Deze ontvangen jullie digitaal en als luxe print. Extra foto's bedragen € 10,00 per stuk. Boek je loveshoot in combinatie met één van de trouwfotografie pakketten, dan krijg je nog eens 25% korting.


Alle bovenstaande prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en reiskosten binnen de provincie Zeeland, op basis van 1 fotograaf onder voorbehoud van wijzigingen. Extra fotografie uren € 125,- per uur. Extra fotograaf prijs op aanvraag. Op zondag geldt een aangepast tarief. Reiskosten buiten de provincie Zeeland € 0,65 per km op basis van nacalculatie. Ik fotografeer in heel Nederland en op verzoek daarbuiten.